Személyes Vállalkozói Mentorprogram

A vállalkozások fejlődése érdekében dolgozik a SEED Alapítvány


A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány az idén 30. éve dolgozik a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztése, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítése, a kisvállalkozások versenyképességének növelése érdekében.

A Személyes Vállalkozói Mentorprogram keretében, - mely az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében megvalósuló program- lehetősége nyílik a vállalkozásoknak egy intenzív mentorálási folyamat keretében üzleti elképzeléseik (a jelenlegi vállalkozás és a potenciális lehetőségek) s nézőpontból történő áttekintésére. A vállalkozó tanulhat a személyes mentora által megélt nehézségekből, azokból a kihívásokból, amelyeken ő már átment. Segítséget kaphat a saját gondolatai célirányos rendezésében, döntések előkészítésében, több alternatíva kidolgozásával. Olyan eszközöket ismerhet meg a gyakorlatban, amiről iskolában, tanfolyamon már tanulhatott, de azt nem tanították meg, hogy "valós harci helyzetben" miként lehet alkalmazni azokat (és miként ne), pl. stratégiai- üzleti tervezési eszköztár, modern marketing eszközök,  business networking, ügyfél- és folyamatszemlélet. A mentor segít a látásmódot kiszélesíteni, új nézőpontot találni saját tapasztalatai és kapcsolatrendszere révén.

Kik lehetnek mentoráltak?

  • Fiatal vállalkozások (35 év alatti személyek által többségében tulajdonolt és 35 év alatti személy által vezetett vállalkozások)
  • Női vállalkozások (Női többségi tulajdonossal és női ügyvezetővel bíró vállalkozások)
  • Generációváltás előtt álló családi vállalkozások (akik tervezik, vagy már benne vannak az utódlási folyamatban, akár családon kívüli, akár családon belüli személy veszi át a vezetői, tulajdonosi szerepek egy részét, vagy egészét)
  • Újratervezők- a COVID-19-járvány gazdasági hatásai által életképességükben megrendülő kkv-k: Mindazok a bejegyzett vállalkozással rendelkezők, akiknél a járvány hatására visszaesett a bevétel, ügyfélszám, a vállalkozás létszáma, vagy a vállalkozói tevékenység folytathatóságát alapjaiban rendítette meg a kialakult pandémiás helyzet.

 

A vállalkozás méretét és működési idejét tekintve nincs megkötés, egyéni vállalkozások, mikro vállalkozások és induló vállalkozások is jelentkezhetnek a konvergencia régiókból. (Pest megye kivételével az ország egész területe.)

Mit nyer a részvétellel, aki jelentkezik?

  • Egy tapasztalt vállalkozó támogatását vállalkozói céljainak megvalósításához.
  • Speciális tanácsadás igénybevételi lehetőségét a program ideje alatt (marketing, jog, szervezetfejlesztés,   személyes   hatékonyság   fejlesztés,   értékesítési   és tárgyalási készségek fejlesztése).
  • Új kapcsolatépítési lehetőségeket egy értékteremtő vállalkozói közösség részeként.
  • Tudásmegosztó (online) rendezvényeken történő részvétel lehetőségét.

 

A programban való részvétel ingyenes!


szletek és Jelentkezés: www.vallalkozztudatosan.hu vagy https://mentorprogram.seed.hu/ oldalakon.

 

Kapcsolat: mentorprogram@seed.hu

SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány

www.seed.hu


Vissza